Pokojni pevač DŽej Ramadanovski nije uspeo da ostvari jednu od svojih najvećih želja da napiše knjigu „Bela žena“, a potom snimi film sa Anicom Dobrom, fatalnom Dorćolkom koja mu je bila najveća želja ceo život.

Foto: Aleksandar Stojanović

 

DŽej Ramadanovski je svojevremeno svoje tajne poverio Vanji Buliću, koji je otkrio da ne može da napiše knjigu jer nikada nije dobio DŽejev pristanak za to.

– DŽej je gostovao 1991. godine u „Biserima“ i ispričao mi ceo svoj život. Mnogo sam ga voleo i cenio. Planirali smo da zajedno pišemo knjigu. Družili smo 17 dana i pričali o svemu, međutim, u to vreme nije bilo isplativo pisati knjigu. LJudima su plate bile tri, četiri marke, a knjiga bi koštala 17 maraka – rekao je on.

– DŽej je imao jako dobre ideje za taj film. Pričao mi je početak: “Držim se za šipke, vidi mi se samo glava. Onda se kamera udaljava, a ja stojim iza kapije osnovne škole ‘Braća Baruh’. Sledeća scena, porodica sedi na nedeljnom ručku, a čuje se pesma Nedelja”. Sve je nacrtao i zamislio – priča Vanja.

Foto: Arhiv Novosti

 

– Znam prvih pet produktivnih godina koje mi je ispričao do detalja. A posle 1996. godine, kada je krenuo i u poroke, ne znam iz prve ruke. Ne bi bilo fer da pišem knjigu, nemam njegov pristanak, ali žao mi je što to nismo ostvarili – rekao je Vanja svojevremeno.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".