Mesec dana nakon smrti političara pevačica je održala prvi nastup za doček Nove godine, ali uprkos velikom broju ponuda za poslovni angažman, donela je važnu odluku, a to je da u Beogradu neće održavati tezge dok se nekadašnjem funkcioneru SPS ne navrši godinu dana od smrti.

Na ovaj korak Bekuta se odlučila jer je u restorane i klubove u kojima je radila uglavnom išla s Mrkom. 

Foto: ATA images

 

- Ana je najangažovanija naša pevačica, ali je mnoge tezge otkazala nakon Mrkine smrti. Pored toga, rešila je da ne peva u prestoničkim klubovima i restoranima do godinu dana jer joj to teško pada. Političar je s njom išao na svaki nastup, bukvalno se nisu razdvajali. Svaki lokal u njoj budi uspomene i to joj teško pada. Gde god da se okrene, Anu sve podseća na Mrku. Zato je i rešila da sebi ne otežava, već da sačeka godišnjicu i onda će pevati i u prestonici. Mislim da bi joj Mrka zamerio na ovoj odluci, ali je razumem - rekao je izvor blizak muzičkoj zvezdi.

Foto: ATA images

 

Kako izvor ističe, estradna diva vratila se poslovnim obavezama, ali u tišini i te kako pati za Mrkonjićem.

- Sve je na njega seća. Redovno ide na groblje, sama jer joj tako najviše prija. Profesionalno odradi i "Zvezde Granda" i sve obaveze koje ima, ali joj Mrka mnogo nedostaje. Prijateljima priča kako joj je kuća prazna otkako je otišao na večni počinak, ali rado održava kontakte sa svim prijateljima s kojima su se družili i noći provodili u smehu i zabavi.

Foto: Instagram printskrin/anabekuta1

 

Otkako nas je funkcioner napustio, Bekuta se nije oglašavala, niti javno pričala o gubitku. Ono što je poznato jeste da svaki svoj nastup uglavnom počinje čuvenim hitom iz filma "Toma". - Ja nemam više razloga da volim, ja nemam nikog da mi kaže kako da prebolim - zapeva uvek Bekuta. Jednom prilikom je nakon nastupa poručila publici: - Prebolećemo sigurno sve svoje strahove i rane.

(Kurur)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".