Pre nego što je otpočeo vezu sa Miom Bjelogrlić, ćerkom Dragana Bjelogrlića, Milan Marić prekinuo je ljubavnu priču sa 18 godina starijom devojkom Jelenom Pavlović. 

Milan i Mia su baš zaljubljeni, ali su već na početku veze suočeni sa prvim većim problemom. Mia je saznala da je njen dečko još u kontaktu sa bivšom devojkom što joj je veoma zasmetalo. 

Foto: N. Skenderija/ATA images/Printskrin/Jutjub

 

- Milan i Mia su jako zaljubljeni i on sa njom provodi svaki trenutak kada ne radi, vrlo je pažljiv, a ona je do detalja upućena u njegov život. Međutim, Mia nije znala da je Milan i dalje u kontaktu sa bivšom devojkom koju je ostavio bukvalno dvadeset dana pre nego što su oni započeli vezu. Zna da su se rastali u prijateljskim odnosima, ali sada je posumnjala da bivša želi Marića nazad. Prijatelj je Miji rekao da Milanu bivša devojka javno komentariše objave na „Tviteru“, u šta se ubrzo i sama uverila ‒ navodi izvor. 

Foto: Z. Knežević

 

Mia je pokušala da razgovara sa Milanom i tražila je od njega da joj sve objasni. 

- Milan je ubeđivao Miu da nema razloga za brigu, ni za ljubomoru, i da je on sa Jelenom u korektnim odnosima, ali da nemaju bliži kontakt otkad su njih dvoje u vezi. Malo je umirio, ali žena kao žena i dalje sumnja ‒ zaključio je izvor. 

Foto: ATA images

 

 

(Star)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".