Dizajer Vajt iz Ilinoisa, SAD, objasnila je kako je njen sadašnji muž bio kum na njenom prvom venčanju 2010. godine.

I pošteno je reći da je njegova zdravica verovatno bila prilično nezgodna za mladence i njihovih 200 gostiju, jer joj je izjavio ljubav i rekao kako je "morala da bude njegova" u svom govoru na svadbi.

Dizajer (32) se družila sa kumom Brajantom Vajtom od srednje škole i zajedno sa bivšim mužem činili su prijateljski trio. Ali dok je Dizajer stajala u haljini i zaklela se da će ostatak života provesti sa svojim novim mužem, Brajant je skandalozno izjavio da ju je "uvek voleo" tokom govora koji je održao u svojstvu kuma. Čak je izjavio da je znao da "mora biti njegova" od trenutka kada ju je upoznao - dok su mladenci sedeli pored njega.

Mama četvoro dece bila je zapanjena njegovim komentarima i odlučila je da ih gurne pod tepih, ali samo godinu dana kasnije, dok je sedela plačući posle razvoda, Brajant ju je poljubio i još jednom joj poručio da je obožava.

 

 

Par se potom venčao 2012. i do sada su dobili četiri dečaka, a Dizajer otkriva da nikada nije bila srećnija uprkos "veoma velikom neredu" koji je prevazišla.

- Brajant i ja smo se upoznali na času u srednjoj školi. Imala sam dečka u to vreme i zbog toga zaista nisam htela da pričam sa drugim ljudima. Bili smo samo prijatelji i jednog dana sam donela fotografiju svog dečka. On je rekao "o moj bože, znam ga". Posle toga sam predložila da se družimo. Od tada smo se svi sprijateljili. Brajant i moj bivši muž postali su najbolji prijatelji i pošto su bili momci, radili su mnogo toga zajedno. Sve su radili zajedno - priča Dizajer.

Troje studenata postali su najbolji prijatelji, a Dizajer tvrdi da je tokom godina čak i nameštala Brajantu sastanke jer nije imao sreće u ljubavi - tvrdeći da nikada nije imala nikakva osećanja prema njemu.

- Toliko sam puta namestila Brajanta. Bila sam na dvostrukim sastancima sa njim i uvek govorim ljudima da nikada ne bih izlazila sa osobom koja je tada bio. Nisam ga baš tako gledala. Udala sam se, nekoliko godina kasnije. Tog dana, Brajant je bio zaista pijan. Na dan venčanja, ušla sam u dnevnu sobu, baš kada sam završila sa pripremama sa venčanicom i frizurom. Brajant je ušao u kuću mojih roditelja i ukočio se i zurio u mene. Rekla sam "hej, šta ima?" Rekao je da izgledam prelepo. Nikada me nije tako gledao. Mislila sam da je fin jer je to bio dan mog venčanja - priseća se Dijazer i dodaje da se Brajant zaista napio na venčanju - pre nego što je održao svoj veoma iskren govor.

 

 

- Kada je otišao da to uradi, rekao je: "Sećam se prvog trenutka kada sam video Dizajer, voleo sam je. Zaljubio sam se u nju. Znao sam da mora da bude moja. Mislio sam da je ona najlepša osoba koju sam ikada video u svom životu. Ona je najbolja osoba koju sam ikada upoznao. Nikada nisam upoznao nekoga poput nje. Onda sam saznao da već ima dečka i mislio sam da moram da pronađem način da je dobijem, ali onda sam upoznao i njega i postali smo prijatelji. Volim vas oboje - čestitam". Tako se završio govor. Sećam se, kada je počeo, da mi je zvonilo u ušima. Zaista sam introvertna. Bila sam pred svim tim ljudima i nisam znala šta se dešava. Mislim da nisam mislila ništa o tome. Bila sam u svojoj glavi. Svi su se nekako smejali, a onda je utihnulo - otkriva Dizajer.

Kasnije te večeri, Dizajer i Brajant su se zajedno našli na podijumu za igru, igrajući prijateljski ples, a kum njenog muža je pitao zašto mu nikada nije dala šansu.

Dizajer je rekla: - Sećam se te noći, ja i Brajant smo igrali poslednji ples pre nego što se završila bračna noć. Plesali smo sa kumom i deverušom. Rekao je "zašto mi nikad nisi dala šansu? Uvek bih se brinuo o tebi." Pitala sam ga šta misli, a on je rekao: "Ništa. Volim te, volim i njega". Onda je ućutao. Otišla sam gore i sećam se da sam zbunjena sedela u svojoj haljini u hotelskoj sobi. Pitala sam se da li sam pogrešno protumačila kakvu vibraciju odaje i jednostavno nisam više pričala o tome. Sigurna sam da je to bilo zato što je bio stvarno pijan i usamljen.

Foto: TikTok printskrin

 

 

U roku od godinu dana, Dizajerin brak se raspao i ona se razvela od svog bivšeg muža 2011. godine, a Brajant je bio pored nje kako bi joj pružio emotivnu podršku. Jednog dana, Brajant ju je poljubio pre nego što se zakleo da će uvek biti uz nju.

- Bili smo u braku manje od godinu dana. On je živeo potpuno drugačijim načinom života. Brajant i ja smo ostali prijatelji sve vreme. Kada smo raskinuli i razveli se, prošla sam kroz depresiju i bila sam zaista povučena. Jednostavno nisam želela da se trudim ni za šta. Sećam se da je moja mama zapravo zvala Brajanta i rekla da ne jedem ili ništa ne radim i da je zaista zabrinuta. Tražio bi da jedem sa njim ili da se družimo i gledamo emisiju. Pokušavao je da bude tu za mene. Dok smo ja i moj bivši prolazili kroz razvod, želela sam da se iselim iz stana, ali nisam mogla da priuštim da odem pa smo samo ostali u odvojenim sobama. Morala sam da završim semestar u ovom stanu sa njim. Brajant i ja smo se samo poljubili jednog dana kada smo se družili. Bilo je niotkuda. Kada me je poljubio, nisam ga zaustavila, a onda sam mu uzvratila. Bila sam šokirana što je to bio dobar poljubac. Bio je dobar i prirodan osećaj. Podigao je pogled, nasmešio mi se, a ja sam samo rekla "upravo si me poljubio". Nasmejao se i pitao da li može to da uradi ponovo - objašnjava Dijazer.

Par je tada započeo svoju vezu i za godinu dana su se venčali posle iznenadne trudnoće sa svojim prvim sinom Sojerom, koji sada ima devet godina.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".