Ova impozantna građevina nalazi se u eltinom delu beograda, odnosno u Užičkoj ulici na Dedinju, a koliko će ovaj dvorac biti ogroman najbolje svedoče fotografije od kojih zastaje dah.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Naime, kako se navodi na "Globaldesignnews.com" , čitav tim arhitekta angažovan je na projektovanju njegovog doma iz snova, a izgled će oživeti kulturno nasleđe neoklasičnog stila. Spoj modernih tehnologija učiniće da dom vlasnika TV "Pink" postane istinsko mesto za uživanje čitave njegove porodice, kao i prelep prizor za posmatrače i prolaznike.

Takođe, kako se dalje navodi, za Mitrovića poseban izazov predstavlja da tradiciju uklopi sa modernim imperativima života, te posebnu pažnju iziskuje adaptacija prostora svakodnevnim potrebama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Sudeći po fotografijama, masivne simetrične fasade nisu jedini element koji privlači pažnju, već i činjenica da će se bazeni nalaziti na krovovima. Kako dalje piše pomenuti portal, temelj ove građevine bazira se na "zlatnom preseku" , a akcenat vile je na jednakim razmerama, koje će činiti opštu harmoniju.

Visoki plafoni, prostorije okupane svetlošću, radionica, hala za razne aktivnosti, poput koncerata, studio, fitnes i SPA zona naći će se u novom domu Željka i Milice Mitrović, a posebno iznenađenje, na spratu pored sobe za goste, biće i beauty salon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Osim toga, projekat nosi naziv "Back to the Future" , što se savršeno uklapa sa konceptom koji imaju Željko i njegov tim stručnih saradnika, a nesumnjivo će ovo biti jedna od najlepših kuća u čitavom reginu, čim se realizuju svi radovi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".