Strelac

Strelčevima se otvara mogućnost da dobiju povećanje plate. Neki će dobiti priliku i za honorarni posao, čime će poboljšati svoje finansije. Pojedinim predstavnicima ovog znaka Zodijaka, kojim vlada Jupiter, planeta sreće i blagostanja, otvara se mogućnost za poslove sa inostrantsvom, koji mogu da im omoguće ozbiljan priliv novca.

Jarac

Jarčevima je ovo jedan od najboljih preioda u ovoj godini. Imaju sve šanse da napreduju u karijeri, a to će im doneti i poboljšanje funansija. Ako su aplicirali za vodeće pozicije u timu, ostvariće svoje ambicije, a to će im doneti i dodatni novac kroz platu.

Foto: Profimedia

 

 

Ovog proleća, naročito u aprilu i maju, trud dece Saturna, koji su uporni i vredni radnici, biće posebno vrednovan i nagrađen. Jarčeve očekuje lep period i mnogo životnih radosti.

Vodolija

I pored toga što ne spadaju u horoskopke znakove koji su materijalisti i koji umeju da štede, Vodolije ovog proleća čeka pravo materijalno blagostanje.

Pred njima se otvaraju prilike da završe neke davno započete projekte koji će im doneti i materijalnu satisfakciju, a ukoliko razmišljaju da pokrenu svoj privatni posao, pravi je trenutak za tako nešto, jer će im sve što započnu u aprilu i maju doneti veliku finansijsku dobit. Ovaj znak Zodijaka može slobodno da se upusti i u razne poslovne rizike, jer je sreća na njihovoj strani.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".