Teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena roditelji su dvoje dece sina Stefana i ćerke Tare. Kako je svojevremeno Jelena isticala njih dvoje su  vrlo posvećeni svojim mezimcima. Ovo je sada i potvrdila dadilja koja im pomaže oko dečice. 

Foto: Profimedia

 

Jelena Đoković svojevremeno je jednom prilikom pričala i o tome koliko je posvećena vaspitanju dece, što je žena koja im pomaže jednom pomenula. 

- Uz toliku posvećenost deci mi im nismo potrebne - rekla je dadilja jednom prilikom.

Teniser često zbog svojih obaveza odsustvuje od kuće, te tako Jelena preuzima glavnu ulogu u vaspitanju dece, ali kako navode izvori bliski porodici ona jako uživa u tome i sve to joj prija. Ona u vaspitanju primenjuje pravila koja je kreirala zajedno sa suprugom. 

Foto: V. Danilov

 

- Stefan i Tara su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, baba i deda, Novakovi takođe. Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - rekla je Jelena na jednom panelu.


Stefan koji ima 7 godina, jesenas je krenuo u školu. Jelena mu dosta pomaže oko domaćih zadataka, takođe je jako posvećena i Tari koju polako upoznaje sa tajnama sveta. Svojoj deci žele da prenesu zdrav način života, te tako se Jelena često trudi da priprema obroke za svoje mališane što možemo videti i na njenom Instagram profilu. 

 

(Hello)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".