Snimljene su 3 sezone koje su se emitovale do 2007. godine, a glumačka postavka, sa malim izmenama, ostala je ista i dosledna do samog kraja.

Za ukupno 58 epizoda uspeli smo da zavolimo sve likove koji su redovno uspevali da nasmeju publiku svojim izjavama, a njihove svađe i replike se i dan-danas pamte.

Ova serija je okupila naše velike glumce kao što su Seka Sabljić, Nikola Simić, Zijah Sokolović i LJiljana Stjepanović. Sa njima su kadar delile i tada nove nade našeg glumišta među kojima su Marija Karan, Mirka Vasiljević, Nada Macanković i Borka Tomović. Gledaoci su imali prilike da uživaju u svakodnevnim dogodovštinama omiljenih nam likova.

Foto: TV Novosti

 

 

Čuvene roditelje Veru i Miću maestralno su odigrali Seka i Nikola. Janju, naravno, vezujemo samo za Mirku Vasiljević, dok je Maju prvo tumačila Marija Karan, pa Borka Tomović. Tačnije, Mariju smo gledali u 38 epizoda, a Borku u 20. Mnogi su, naravno, bili tužni kad je Marija Karan napustila seriju, ali je razlog bio više nego razumljiv.

Ona je to učinila zbog odlaska na profesionalno usavršavanje u London. Kasnije je, kao što znamo, otišla u SAD, gde živela dugi niz godina.

U nastavku možete pogledati zanimljivu galeriju sa snimanja popularne serije.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".