Producent i voditelj emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić otac je dvojice sinova, mlađeg kojeg je dobio u braku sa voditeljkom Dajanom Paunović, ali i starijeg Andriju koji se nedavno oženio.

Jakšić ponosi se naslednikom Andrijom Jakšićem koji je najmlađi enolog (stručnjak za vina) u Nemačkoj i svom ocu je napravio vino "Nikad nije kasno" po emisiji koju vodi. Voditeljevog naslednika estrada ne zanima, ne voli medije, a Žika poštuje njegovu privatnost.

Foto: V. Danilov

 

 

Andrija je jednom prilikom otkrio da je imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao "zatvor", a on danas uživa u njemu.

- Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu - izjavio je ranije Jakšićev naslednik.

Na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj Andrija i Jehoslava su izgovorili sudbonosno "da", a nekoliko meseci kasnije su se preselili u Srbiju, i to na Bežanijsku kosu kod voditelja.

O supruzi Jakšićevog naslednika se vrlo malo zna. Ona ne voli medijski da se eksponira, a Instagram nalog joj je zaključan za sve znatiželjne poglede. Ono što je poznato jeste da je u pitanju zanosna crnka koja je fokusirana na sektor kozmetike i vodi miran život daleko od estrade.

Jakšić poštuje snajinu želju i ne forsira je da se fotografiše za medije, a u jednom od intervjua je priznao da mu prija život sa njom i sinom pod istim krovom, a posebno mu je drago kada vidi kako se novopečeni mladenci dopunjuju.

(Telegraf.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".