Ovog jutra, svog prijatelja setio se glumac Andrija Milošević, koji i dan danas ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegov najbolji nije više među nama.

- Druže moj, sačuvaću te, ne brini. Slobodno idi. Nije ovaj tren tako kratak. Nije vreme za sumnju. Budi mi dobar. Išli smo jednom, sami. Sve si mi rekao. U meni je sto vulkana. Spalio bih svu logiku sveta, samo da se još malo igramo. A to se ne može. Druže moj, budi spokojan, odbraniću te ja. Zamrznuću osmehe za neka bolja vremena. Ti samo idi. Budi siguran i smeo, a ja ću voleti ovu suzu, koju nikada nisam hteo - napisao je Andrija uz zajedničku fotografiju iz nekih lepših vremen.

Foto: Instagram printskrin/andrijamilosevic_official

 

 

Podsetimo, Marinko Madžgalj je nažalost prekasno saznao za bolest, a jedne večeri je hitno prevezen u KBC "Bežanijska kosa". Tada mu je dijagnostifikovan kancer, a neko vreme je proveo u bolnici na lečenju. 

Sahranjen je 29. marta na Novom bežanijskom groblju uz zvuke pesama "Jedan dan života", "Mama Huanita", "Bolujem ja", "Tiho noći", "Na te mislim", "Što se bore misli moje".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".