Pevačica Nada Obrić gostujući u emisiji "Puls Srbije" istakla je da joj nije jasno zbog čega se toliko dugo vodi postupak kao i da to nije humano prema Devinu.

Foto: Jutjub printskrin

 

- Poznajem i jedno i drugo i znam situaciju kada su bili zajedno, bila sam u toj situaciji sa njima. Nije mi jasno da se uopšte vodi postupak toliko, daš DNK i rešiš problem. Ne vučeš se po sudovima sto godina, nije humano ni prema tom detetu. Očigledno njemu sin ne traži ništa, jednostavno ima ljudsko pravo da zna ko mu je otac i to je minimum koji on traži - kaže Nada.

Obrićeva je potom ispričala da je Mirjana pratila Miroslava na turnejama i da je to cela estrada znala.

Foto: Jutjub printskrin

 

- Turneja u Americi, pa turneja u Australiji i Mirjana je sve vreme bila sa nama. Bili su zajedno. Sve vreme je Mirjana bila sa nama i svi smo to znali. Kada bih rekla drugačije, lagala bih. Naravno da je ovo sve tragikomično, ne razumem zašto se vodi uopšte toliko postupak. Kad tad se to mora saznati, ništa nije ostalo da se ne sazna pa neće moći ni ovo. Mora se prihvatiti činjenica takva kakva jeste, od toga se ne beži. Ma cela estrada je sve znala, to je bila javna tajna, svi smo sve znali - ispričala je pevačica.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".