Japanci su još pre 2.000 godina verovali da je voće stvoreno da bi uskladilo poremećenu ravnotežu u ljudskom telu i da izborom voća zapravo otkrivamo sebe.

Koje je vaše omiljeno?

Lubenica

Ovo je izbor večitih optimista. Šta god da se desi u životu, vi ćete pronaći svetao ugao gledanja na stvari i prebroditi svaku krizu. Vrlo ste vredni i posvećeni, ništa vam nije teško. Za partnera ste spremni sve da uradite i često mu priređujete lepa iznenađenja.

Foto: Katarina Mihajlović

 

Jabuka

Reč je o vrednim i pomalo konzervativnim osobama. Dobra strana ljubitelja jabuka je što su pošteni, pravedni, pravi prijatelji i iskreni partneri. Međutim, nekima deluju dosadno jer uvek igraju po unapred poznatim pravilima, pa su previše predvidivi.

Grožđe

Ovo voće vole komunikativne, društvene osobe, rođene za timski rad. Vrlo su ambiciozne, uspešne, samouverene i svesne svojih kvaliteta, ali i samokritične. U vezi ne pristaju na kompromis.

Foto: Jutjub printskrin

 

Breskva

LJubitelji breskve su dobri roditelji i iskreni prijatelji, ali umeju da budu veoma zahtevni u svakoj vrsti odnosa. Postavljaju visoke kriterijume i sebi i drugima, pa nije lako osvojiti ih.

Kajsija

Ovo voće ide uz šarmantne i beskrajno vesele osobe. One vole da se druže, da se kreću i uživaju u životu punim plućima. Vrlo su jednostavne.

Trešnja

LJubitelji trešanja ne vole ništa što je obično i uobičajeno. Deluju tajanstveno. Prilično su nepredvidivi i stalno privlače pažnju svojom pojavom.

Foto: Profimedia

 

Jagoda

Umeju da uživaju u životu, a poznati su po istančanom ukusu i stilu, raduju se malim stvarima i vrlo su kreativni. Osetljivi su na nepravdu i teško se mire sa povredama i uvredama bližnjih.

Kruška

Ko ih voli, taj je nežan, krhak, drag, neretko i slab. Za njih kažu da su skloni melanholiji ili čak depresiji, jer su previše tananog srca.

Smokva

Taktični ljudi sa izuzetnom moći zapažanja vole smokve. Oni su razboriti i mudri, ali ne naročito senzualni.

Banana

Ko voli ovo južno voće, emotivan je, blag, mek i topao, ali se često krije iza maske ledene osobe. Skloni ste naglim promenama i ponekad se kajete zbog svojih postupaka.

Foto: R. Radetić

 

Pomorandža

Ovo je voće snalažljivih, ali ćutljivih i suzdržanih tipova ličnosti. To što malo pričaju govori i o njihovoj ćudljivosti i promenama raspoloženja. U ljubavi su suzdržani dok ne upoznaju partnera koji im sasvim odgovara.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".