Danijela ističe da joj porodica, u svim životnim situacijama i preprekama, daje snagu i vetar u leđa, te joj je oduvek na prvom mestu. 

Iako je dugo nije bilo na malim ekranima, Danijela se pre dve godine godine vratila sa emisijom o zdravoj ishrani na " Kitchen TV", a pored toga pokrenula je i sopstveni biznis - sada drži i radionice o zdravom načinu ishrane.

Foto: Sarics

 

Danijela je 2013. godine izgovorila sudbonosno "da" suprugu Nenadu Coniću, koji je ljubav njenog života i dobili nekoliko meseci kasnije sina Ignjata, koji ih je potpuno očarao. 

Danijela je odlučila da se porodi na pomalo nesvakidašnji način i umesto bolnice, odabrala da porođajna sala bude njeno kupatilo, a u kadi je na svet donela bebu. To joj je, donelo niz problema kasnije sa birokratijom, budući da nije mogla odmah da upiše dete u matičnu knjigu rođenih.

Foto: N. Fifić/Sarics

 

O upoznavanju šest godina mlađeg supruga i njihovom zbližavanju Danijela je govorila ovako:

- Nenad i ja smo radili zajedno, upoznali smo se na jednom projektu Evropske unije, i bili smo upućeni jedno na drugo. Jednom smo otišli zajedno u bioskop - oboje smo filmofili, ali nam se ukusi razlikuju, on više voli američke klišee, a ja evropski film. Ubrzo smo počeli da se družimo i shvatili da ipak imamo mnogo zajedničkih interesovanja, od skijanja, putovanja, izlazaka...

 

 

- Isprva mi je bilo pomalo čudno, šta ću ja s mlađim, nisam ni pomišljala da ćemo biti u vezi, ali Nenad je vrlo zreo i tačno je znao šta želi. Nije mu bio problem ni to što sam javna ličnost, kao što se dešavalo u mojim prethodnim vezama. Nije bio ni sujetan ni nesiguran, podržavao me je i nekako su se poklopile mnoge stvari koje su mi se dopale. Onda sam pomislila - ako ima toliko dobrih stvari u našem odnosu, godine su najmanji problem i ne treba se njima opterećivati - rekla je ona za "Gloriju" svojevremeno.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".