Policija je na Voždovcu, u automobilu „BMW" kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla paketić sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana.

Pošto se sumnjalo da je drogu prethodno kupio u jednoj igraonici na Voždovcu, policijski službenici su izvršili pretres tog objekta i kod trinaestogodišnjaka pronašli 37 paketića sa materijom za koju se sumnja da je marihuana, ručno pravljenu cigaretu i 10.000 dinara.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da će policija uvek biti tu i učiniti sve da drogu skloni sa ulica, ali da u borbi protiv ovog zla moramo učestvovati svi, kompletno društvo, i maksimalno posvetiti pažnju našim najmlađima, kako ne bi postali žrtve narko-dilera.

„Borba protiv narkotika je naš prioritet i uvek će biti, nikada nećemo stati ili posustati. Hapsićemo ih svuda,a posebnu pažnju posvećujemo mestima gde borave naša deca. Nećemo dozvoliti da im naši mališani budu lak plen, da ubijaju i truju našu decu i uništavaju im budućnost, ali i da ih vrbuju i uvlače u kriminal", poručio je ministar Vulin.

Ministar je još jednom apelovao na roditelje da obrate pažnju na ponašanje svoje dece, da obrate pažnju na to s kim se druže i gde se kreću i da ne dozvole da im ulica vaspitava decu. Ponovio je svoj stav da se zalaže da svakom narko-dileru koji proda drogu maloletniku treba suditi za pokušaj ubistva, jer svesno truje i ubija našu decu.

Po nalogu dežurnog zamenika Višeg javnog tužilaštva, Odeljenja za maloletnike, policija će dostaviti izveštaj nadležnom tužilaštvu.

(Kurir)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".