Miodrag je jedan on naših najcenjenijih glumaca, ali retko ko zna da je njegovim stopama pošao i njegov sin, Bojan Krivokapić.

On se proslavio sa prvom ulogom Momčila Đokića Gusara u filmu "Montevideo, Bog te video", a zatim je osvojio srca publike u seriji "Istine i laži".

Foto: Jutjub printskrin/Za Beograd

 

 

Bojan je rođen u Beogradu pre 36 godina, u rodnom gradu diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti. Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu.

Bojan je oženjen suprugom Taisom ima ćerku Nevenu i sina Bogdana.

- Moji roditelji Svetlana i Miodrag, kao i Taisini Tatjana i Mladen jedva čekaju da se s njom druže, kažu da im ona daje veliku injekciju sreće. I stric Damjan i ujak Stefan pokazuju veliku želju i interesovanje da pripomognu kad god je potrebno. Nevena je sad svima na prvom mestu, što je potpuno normalno i prirodno - rekao je glumac u jednom intervjuu nakon rođenja prvog deteta.

Osim što mu daje savete kada je reč o poslu, Bojan sa ocem Miodragom često razgovara i o braku.

- Baš sam pre neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mesec. Taisa i ja smo živeli godinu zajedno pre venčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije - rekao je glumac u pomenutom intervjuu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".