Prema nezvaničnim informacijama, muškarac i žena su došli da se obračunaju sa devojčicom jer je, navodno, oštetila jaknu njihovom sinu.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama čuje se kako učenici upućuju pretnje i psovke. Žena joj se unosila u lice i vukla je za kosu.

Deca koja su se našla na licu mesta su im skretala pažnju da nemaju prava na takvo ponašanje i da bi problem umesto da detetom trebalo da reše sa njenim roditeljima, kada je, osim na nju, otac osmaka nasrnuo i na devojčicu koja joj je stala u zaštitu, nazivajući je pogrdnim imenima i vređajući je, da bi je u jednom trenutku i pljunuo.

Prema pisanju portala "Sandžak danas", reč je o muškarcu A. K. iz Novog Pazara. On je saslušan nakon što je slučaj prijavljen policiji, a o nemilom događaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo u Novom Pazaru.
Iz OŠ "Ćamil Sijarić" žestoko su osudili ovakvo ponašanje.
 
- Škola je obavestila nadležne institucije, policiju, socijanlu službu i školsku upravu. Jednoglasno smo osudili ovaj čin, svako mora da odgovara za svoja dela - istakao je Hajradin Selimović, direktor OŠ "Ćamil Sijarić".
Video snimak incidenta možete da pogledate na OVOM linku.
(Sandžak danas)