Krstinja se pre dve godine podvrgla operaciji smanjenja želuca jer je imala čak 160 kilograma.

- Od debeljuce sam postala top riba! Zato imam puno udvarača koji hvale moj izgled - započinje priču Krstinja.

Pevačica je 13. januara 2020. godine uradila operaciju smanjenja želuca u rodnoj Podgorici.

- Morala sam na operaciju, jer drugačije nisam mogla da se rešim suvišnih kilograma. Majka mi je preminula kada sam imala devet godina, pa sam utehu pronalazila u hrani. Kada je moja porodica videla da se bolje osećam dok jedem, sami su mi donosili da jedem. Ali kada su shvatili da preterujem u tome, već je bilo prekasno. Najviše sam se ugojila od grickalica, pošto slatkiše ne volim - priča Krstinja, koja se zbog fizičkog izgleda našla na stubu srama.

Foto: Instagram printskrin/krstinja_official, Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

- Na ulici u Podgorici su mi dobacivali: "Krmačo", "Prasice"... Uzvraćala sam im osmehom, ali kada bih došla kući, plakala bih. Postala sam psihički labilna, jer sam na internetu o sebi čitala sve i svašta. Pisali su mi: "Na šta ličiš, nakazo“, "Je l' te nije sramota da tako izgledaš“... Bolelo me je to što više komentarišu moj izgled nego pevanje. Ali to me je i navelo da nešto preduzmem - ispričala je pevačica.

Otišla je da joj smanji želudac i kilogrami su počeli da se tope.

- Prvih mesec dana sam skidala kilo dnevno. Petnaest dana sam smela da unosim samo tečnost, a drugih 15 jela sam kaše. Nisam mogla više od dva-tri zalogaja da pojedem, a osećala sam se kao da sam pojela tri sendviča. To mi je baš bilo jezivo - rekla je za pomenuti medij.

Operaciju želuca platila je 5.500 evra, a intervenciju uklanjanja viška kože finansirao je Saša Popović.

Foto: Petar Milošević/Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

 

- Zahvalna sam mu što je platio troškove, jer ja to sebi ne bih mogla da priuštim.

 Sada kada potpuno drugačije izgleda, Krstinja obožava da se ulepšava i ide u šoping.

- Ranije nisam volela da idem u kupovinu garderobe. Teško mi je bilo da nađem nešto što mi odgovara, a i za gojazne ljude je garderoba duplo skuplja. Nosila sam 5XL, a sada M ili L. Morala sam ceo orman da obnovim, ali to su slatke muke - rekla je pevačica koja je otkrila i da je svojevremeno pila i ceo paket limenki gaziranog pića dnevno.

- Striktno su mi zabranjena gazirana pića. Ali nekad je jače od mene, pa popijem. Ranije sam dnevno pila paket limenki gaziranog pića, a sada ponekad popijem čašu - iskrena je Krstinja.

Krstinja kaže da su joj lekari preporučili da neko vreme ne ostaje u drugom stanju.

- Moram da pričekam bar godinu i po dana, jer nije preporučljivo da zatrudnim posle ove dve operacije. Ali nigde ne žurim, mlada sam, gradim karijeru, pa i ne razmišljam o deci - priča pevačica, kojoj je suprug najveća podrška.

- On u početku nije bio za to da se operišem, jer se plašio da nešto ne krene po zlu. Pomalo je ljubomoran, ali to ne pokazuje. Nije mu svejedno što sam zgodnija - zaključila je Krstinja.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".