Oni imaju tri ćerke, a Nikola je od svoje supruge stariji 12 godina i retko u javnosti govori o privatnom životu.

Ona je s velikim uspesima radila modne revije širom Evrope, a zanimljivo je da su Kojo i ona jedno drugom rekli "da" posle samo osam meseci veze.

Foto: Jutjub printskrin/Kurir

 

 

Par se venčao na intimnoj ceremoniji u Beogradu, a u narednim godinama dobili su tri ćerke: najstariju Anu i dve bliznakinje čija imena glumac nikad nije saopštio javnosti.

Aleksandra se ne pojavljuje često sa suprugom u javnosti, budući da čuvaju svoj privatan život sa sebe, a kada nisu u svom luksuznom stanu na Vračaru uživaju u čarima imanja koje imaju u Sopotu. Kako su mediji pisali, njihova kuća je potpuno izolovana i ova porodica obožava da provodi vreme u prirodi.

Foto: Jutjub printskrin/RTV Pink Official

 

 

- Budu tu i njegova supruga, nekadašnja manekenka Aleksandra Đurić i tri ćerke, ali ne toliko često kao on. Za njih je napravio trambolinu i bazen, stvorio je svoj mali raj - ispričao je jednom prilikom jedan Nikolin komšija u ovom mestu šezdesetak kilometara od Beograda.

Ipak, ono što malo ko zna je to da se lepa manekenka pojavila u spotu Zdravka Čolića za pesmu “Moja draga” i svojom lepotom oduševila mnoge.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".