Kada je Andrijana Cvetinčanin u emisiji „Rap & roll“ upoznala Žiku sa pesmom čuvenog repera i producenta DŽej Zija - „Death of autotune“ nastalo je potpuno ludilo u studiju.

Foto: Promo

 

Svi znamo Žiku kao zakletog rokera, ali njen izbor je u njemu izazvao potpunu euforiju. Žika je bio ubeđen da će baš DŽej Zi biti taj koji će jednom za svagda presuditi autotjunu, aludirajući na ime pesme koju je odrepovao lik koji je uspeo da ukrade Bijonsino srce, ali očigledno i Žikine simpatije.

Emisiju „Rap & roll“  na RED TV-u definitivno ovog puta nije obeležio rok zvuk, jer je Andrijana odlepila na Žikin trip-hop holandski bend „Urban dance squad“ i njihov najjači hit „Deep shade of soul“. Ona je izneverovala kako ovo do sad nije čula i zahvalila se Žiki što joj je otkrio blago.

Foto: Promo

 

Preiskusni Žika Todorović, glumčina i nekadašnji bubnjar legendarnog EKVa (da, sa njima je snimio dva studijska albuma “LJubav” i “Par godina za nas”, koji se smatraju najuspešnijim periodom benda) i svestrana Andrijana Cvetinčanin – koreografkinja, kompozitorka, basistkinja, za sve nas gladne dobrog zvuka surfuju po netu tražeći intrigantne, inovativne, legendarne (ok, možda ponekad i malo manje legendarne) muzičke spotove, istražujući istoriju muzike i muzičke žanrove.

Foto: Promo

 

U emisiji „Rap & roll“ na RED TV-u možete čuti pesme i izvođače koje nikada ranije niste ili one koje ste milion puta čuli i što da ne, evo sad, i milion i prvi put - svakog dana premijerno od 19:30 časova i u repriznom terminu od 12:15 časova na RED TV-u. Za slučaj da ste propustili šta su Žika i Andrijana imali u ovom bek tu beku – trk na RED TV Youtube, gde vas čeka ova emisija „Rep & Rolla“, ali i sve koje su emitovane do sada.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".