Neki su ih poredili i sa junakinjama serije "Gilmorove" rekavši da su "prave Lorelaj i Rori". Britani je nekoliko klipova s 15-godišnjom DŽejdin podelila na TikToku i Instagramu, a jedan je prošle nedelje postao viralan. U njemu Britani okreće kameru prema svojoj ćerki, sa natpisom preko videa koji glasi: "Roditi sa 20 godina i s njom putovati kroz život." Video je brzo preplavljen komentarima od kojih su mnogi šokirani činjenicom da su njih dve majka i ćerka, a jedan je pitao: "Ko je mama?" Objavile su desetine zajedničkih videa, ali mnogi su pretpostavljali da su prijateljice ili sestre, a ne majka i ćerka.

- Izgledate kao sestre - komentarisao je jedan. "Čekaj ko je majka? Izgledate kao da imate isto godina", napisala je druga osoba. Britani je ranije pričala o bliskosti sa svojom ćerkom tinejdžerkom nakon što ju je odgajala kao samohrana majka.

@brittany.xavier her little sis won’t know the struggle 😭 15 yrs later, we’ve been thru so much together @jadyn 🥰 #momanddaughter ib: @Katy Koons ♬ original sound - Mecca! ⚡️

- Sećam se kad se DŽajdin rodila, osetila sam trenutnu povezanost sa njom. To je samo nešto što majka može da doživi sa svojim detetom - rekla je mama i dodala kako se sada oseća puno sigurnije kao majka.

Mama i ćerka često usklađuju i odevne kombinacije, a na društvenim mrežama poziraju u odgovarajućim pidžamama. Sa gotovo milion pratilaca na TikToku i Instagramu, čini se da DŽejdin sledi mamine stope kao zvezda društvenih medija.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".