Priroda nam može pružiti neke od najboljih prirodnih lekova za mnoge bolesti, koji mogu značajno poboljšati naše zdravlje.

Beli luk je jedan od najmoćnijih prirodnih lekova koji može ići ruku pod ruku sa nekim od najboljih antibiotika i čak biti efikasniji. Može da zaštiti naše telo od bakterija, gljivica i infekcija, ali da bi bio efikasniji, važno je da ga konzumiramo na prazan stomak.

Foto: Profimedia

 

Naučna istraživanja su pokazala da će vaše telo biti bolje zaštićeno ako jedete beli luk ujutru pre obroka, jer povećava antibakterijska svojstva. Beli luk ima više od 400 aktivnih sastojaka; izvor je vitamina (A, B1 i B2, C), minerala, dijetetskih vlakana, aminokiselina, eteričnih ulja, biljnih masti, enzima, gvožđa, joda, kalcijuma, kalijuma, sumpora, selena i fosfora, piše Vorldhealthinfo.

I postoji još jedan način na koji možete koristiti beli luk. Potrebno je da ga stavite na flaster i zalepite na kožu – tačnije na deo gde su vam bradavice (uzrokovane HPV-om).

Isprobajte prirodni recept, ako mislite da druge opcije ne pomažu! Redovno ga menjajte svaki dan u naredne dve nedelje i uverite se da radi.

 

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".