Kako kaže jedan od posetilaca ovog koncerta, svima je za oko zapao zgodan mladić sa ogromnim buketom cveća koji je pažljivo pratio ceo nastup.

- Publiku na Anastasijinom nastupu činili su mahom mlađi ljudi, ali ovaj mladić se svojim izgledom razlikovao od ostalih - počinje izvor.

Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

 

 

- Visok, zgodan i mlad, lepo obučen, sa ogromnim buketom ruža slušao je i gledao Anastasiju kao opčinjen. Kada se nastup završio, Anastasiju su sačekali fanovi koji su želeli da se fotografišu sa njom, a ona je strpljivo delila autograme i fotografisala se sa svima. U redu je bio i mladić sa buketom. Činilo se da će joj samo predati cveće i fotografisati se s njom, međutim, kada je došao na red, on joj je poljubio ruku, predstavio se i zaprosio je. Rekao joj je da je oduševljen njom, njenim likom, delom, da je dugo prati preko medija i da bi voleo da ostatak života provede upravo s njom.

Izvor navodi da su prisutni bili pomalo šokirani, ali da se mlada pop zvezda nije dala zbuniti niti uplašiti, pa je na neki način prihvatila ovu igru.

Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

 

 

- Anastasija se samo nasmejala, uzela je buket i zahvalila se na ponudi, dodala je da nije spremna za udaju i da je sada fokusirana samo na svoju karijeru. Fotografisala se sa šarmantnim mladićem i rastali su se u dobrom raspoloženju - priča izvor.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".