Predsednik Demokrata Aleksa Bečić rekao je da se izbori ne mogu zaobići i dao ponudu onima koji žele da formiraju manjinsku vladu, prenosi CdM.

- Evo vam nova ponuda - hajde da donesemo odluku o vanrednim izborima i da skratimo mandat i da 5. juna idemo na vanredne izbore, kada budu i u Podgorici i u još desetak drugih opština - poručio je lider Demokrata.

Foto: V.K.

 

 

On je rekao da su neki koji su se zakleli narodu i narodnim interesima krenuli putem izdaje i upitao koliko treba da se prihvati grešaka "onih koji su prvo tražili ekspertsku vladu, a sad bi političku vladu s DPS-om".

Bečić je kazao da "dolazi proleće, dolaze izbori, dolazi sloboda"

On je rekao da ih je lider GP URA Dritan Abazović pre godinu i po dana ucenio.

- Prvo je došao i rekao - ja nudim koncept ekspertske Vlade u kojoj mogu biti samo ja i oni koje ja odaberem. Mi nismo bili halapljivi, znali smo da to nije bilo pravedno i pošteno, ali nismo hteli da ugrozimo 30. avgust. Nakon godinu i po - rekao je ''ovaj koncept ekspertske Vlade, koji je moje autorstvo, je poguban i pogrešan, hoću sada novi koncept - političku Vladu sa DPS-om - naveo je Bečić.

Istakao je i kako je Abazoviću dopušteno da bude koordinator svih bezbednosnih službi, iako nije imao nikakvog iskustva u toj oblasti.

- Dali smo mu i tu priliku i šansu, a danas se Crnom Gorom slobodno šetaju tone kokaina i cigarete - naveo je Bečić.

Bečić je ocenio da se politička situacija može rešiti samo izborima.

- Izbori se ne mogu zaobići, zato ustaj narode. Biće mnogo izbora, pobeda. Sloboda je tu - poručio je Bečić.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".