Rak 

Najosetljiviji znak Zodijaka, nikako ne podnosi da mu kažete da nešto nije uradio kako treba. Od njega možete da očekujte potoke suza ili ledenu tišinu, a moguće je i da nedeljama neće razgovarati s vama! Rak ume da se zatvori u svoj "oklop" i da otpiše ljude od kojih je dobio kritiku, što značajno utiče na njegove odnose i veze.

Foto: Profimedia

 

Devica 

Uvek misli da je savršena i kritika, čak i dobronamerna, za Devicu je veliki napad. Ona smatra da nema mane, i ako na jednu od njih ukažete, dobićete eksploziju! Device su inače mirne i odmerene ali ih kritika pretvara u "čudovišta". Biće dreke, optužbi, svađe, i pitaćete se da li vam je dovoljno stalo da biste se uopšte uplitali u rešavanje tog problema. Devica će se uvek postaviti kao da je iznad vas i izvređati vas kako zna i ume, jer misli da je napad najbolja odbrana.

Vaga

Nežna i uvek raspoložena Vaga vrlo lično doživljava sve, a naročito kritiku. Kao i Rak, i Vaga će se zatvoriti u sebe posle kritike i moguće je da će odbijati bilo kakvu komunikaciju. Ovo je mač sa dve oštrice, jer Vaga mrzi konflikt i probaće da ga izbegne, ali s druge strane, ne mora svaki razgovor da bude konflikt. Vaga mora sama da "prelomi" i obrati vam se nakon što vas isključi, nemojte praviti prvi korak ako se naljutila.

Foto: Profimedia

 

Strelac 

Najgore što možete da uradite Strelcu je da probate da mu pomognete! Ponekad je bolje da ga pustite da sam uspe ili propadne, jer ako se dobronamerno uključite i ukažete šta nije uradio kako treba, ozbiljno će se naljutiti. Strelac je inače "mirotvorac" horoskopa, ali mrzi samo dve stvari - nepravdu i ljude koji mu govore da nije savršen.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".