Tokom godine u koju smo ušli pre nešto više od dva meseca, Jupiter, planeta sreće, avanture i mudrosti, biće u idealnoj poziciji da svima donese toliko potrebno uzbuđenje. Na kraju krajeva, godina počinje sa Jupiterom u empatičnim i maštovitim Ribama, koje su ujedno i horoskopski znak njegove vladavine. Ovo će Jupiteru dati sve što mu je potrebno da učini svet lepšim mestom za život, posebno kada se udruži sa sanjivim i duhovnim Neptunom 12. aprila.

Kada Jupiter i Neptun postanu jedno – formirajući konjunkciju koja se dešava svakih 13 godina – on će zračiti umetničkom energijom i označiti novu renesansu. Jupiter u Ribama u 2022. godini doneće ljubav, romantiku i obilje, pa to iskoristite kad već na drugim poljima nije sjajno.

Foto: Profimedia

 

 

Jupiter će se takođe kretati i kroz strastveni i takmičarski znak Ovna od 10. maja do 28. oktobra, pre nego što se konačno ponovo vrati u Ovna 20. decembra. Ovaj tranzit će vas podstaći da iskoristite svoje samopouzdanje, pomažući vam da donosite smele odluke koje odražavaju vašu snagu.

Ako je vaše Sunce ili podznak u Ovnu, Raku, Škorpiji i Ribama, radujte se. Evo koja 4 znaka će imati najviše sreće u 2022.

Ovan

Ne postoji ništa što volite više od dokazivanja i ispunjavanja svog punog potencijala. Ove godine, Jupiter će se kretati kroz Ovna od 10. maja do 28. oktobra pre nego što ponovo uđe u Ovan 20. decembra, gde će ostati tokom 2023. Ove godine ćete osetiti svoj povratak Jupitera i to vam daje uvid u sve načine na koje tek treba da izgradite vaše samopouzdanje. Ako vam ovo ne daje razlog da se radujete 2022. (pa čak i 2023.), šta će?

Rak

Kada 2022. počne, Jupiter će se kretati kroz drugi vodeni znak, Ribe. Ovaj veličanstveni tranzit će aktivirati vašu devetu kuću avanture i otvorenog uma. Ove godine Jupiter vam donosi sreću u vidu novih iskustava i spontanih smicalica od kojih vam zastaje dah. Oslobodite se ograničavajućih perspektiva, jer će vam Jupiter pokazati potpuno novi svet tokom 2022.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Šlag na torti 2022. je Jupiter u Ribama i niko više ne želi da dobije parče od njega više od vas. Na kraju krajeva, Jupiter će se kretati i kroz vašu strastvenu petu kuću orijentisanu na zadovoljstvo, zbog čega će sve izgledati romantičnije, lepše i šarenije. Možda ćete čak imati i umetnički preporod tokom ovog vremena, tako da ne potiskujte svoje instinkte koji vas navode da stvarate magiju.

Ribe

Još 2021. Jupiter je bio u Ribama, ali kratko (tačnije od 16. maja do 28. jula). Tokom ovog vremena, počeli ste da prihvatate magiju koja se nalazi u vašem srcu i čeka da se aktivira. Sada kada se Jupiter vratio u Ribe i spreman je za zabavu, 2022. bi mogla da bude jedna od najboljih godina u vašem životu. Jupiter će 12. aprila udružiti snage sa Neptunom, šaljući vam toliko ljubavi i sreće. Pustite svoj ego i postanite jedno sa univerzumom.

(Naj žena)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".