Nikola M. (27) iz doljevačkog sela Šarlinac, uhapšen zbog sumnje da je u noći između 8. i 9. marta u svojoj porodičnoj kući, na smrt izbo nožem Nišliju M.M. (24), na saslušanju nije sporio ubistvo, saznaju "Novosti".

Međutim, kako saznajemo, tvrdio je da je bio prestravljen nakon što su mu M.M. sa još dvojicom prijatelja upali u kuću u kasne sate i napali njega i njegovog prijatelja. Istakao je da je nož potegao u samoodbrani i više puta izbog mladog Nišliju.

Kako saznajemo, osumnjičeni za ubistvo i njegova žrtva razgovarali su preko Instagrama neposredno pre krvavog obračuna povodom novca za koji je M.M. tvrdio da N.M. duguje njegovom prijatelju.

Niška policija je saopštila da je osim N.M. koji se sumnjiči za ubistvo,  zbog učestvovanja u tuči, slobode lišila i D.P. (19), M.C. (20) i N.S. (22).

Porodica nastradalog mladića nije želela da govori za medije. Samo se otac ubijenog mladića na Fejsbuku oprostio od njega. Ubijeni mladić je sa porodicom živeo u niškom naselju Bubanj, ali je nosio drugačije prezime, jer ga je iz nekih razloga, promenio.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".