Marija Šerifović je otkrila šta je udovica Đorđa Balaševića, Olivera Balašević, tražila tokom jedne sezone takmičenja "Zvezde Granda".

Foto: ATA images

 

- Ima problema, to se kod Đoleta dešavalo. Meni se dešavalo kad je Mahir izvodio pesmu Đorđa Balaševića. Bilo je u takmičenju takvih problema i pre, ali se, iz nekog razloga, supruga njegova javila i tražila da snimci budu obrisani, insistirala. Nisam imala kontakt sa gospođom, ali je bio problem, ja to poštujem, ne znam koji je tačan razlog. Tad sam ja jedino imala problem tog tipa - kazala je Marija za "Blic", pa se dotakla pesme koja će Srbiju u maju predstavljati na "Evroviziji" u Italiji.

Foto: A. Stanković

 

- Srbija i te kako kad želi može da glasa u bilo kom takmičenju. Konstraktina pobeda me nije iznenadila. Imam zdravstvenu knjižicu, hvala na pitanju (smeh) - istakla je Šerifovićeva.
 

Foto: ATA images

 

- Ne znam Konstraktu, ali ću navijati zdušno. Mislim da će oni proći dobro na "Evroviziji". Zorja je ostvarila odličan uspeh, to joj je poruka da ono što radi radi dobro - dodala je Marija.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".