Ipak, ne bi suma bila tolika da najmlađi među njima, Luka Vlahović (23) nije pokazao da je i najhrabriji, kada je, umesto osvojene, izabrao sumu od 400.000 dinara u drugoj igri.

- Mislio sam da ću na srednju, ali idemo na 400 hiljada - rekao je Luka, što su aplauzom pozdravili voditelj, tragač, takmičari, ali i korisnici mreža.

 

 

Već prvo pitanje u duelu protiv Milorada Milinkovića, na prvi pogled - trik pitanje, uspelo je da zbuni tviteraše, ali ne i takmičara.

- U blizini kog grada se nalazi Mataruška banja - glasilo je pitanje, dok su ponuđeni odgovori bili: Kruševac, Kraljevo i Kragujevac.

 

 

"Trik pitanje. Treba se čuvati takvih", "Sreća te je takmičar bio iz Kragujevca, za sve ostale ovo je nerešivo...", "Valjda svako ko je iz Kraljeva zna da mu se grad zove Kruševac", "Koliko za**bano pitanje ustvari", komentarisali su tviteraši, aludirajući na činjenicu da za većinu stanovnika Srbije ova tri grada predstavljaju "jedan te isti".

Skromnost takmičara, kada je na samom kraju igre prokomentarisao da su mu sva pitanja bila "prosta", iznenadila je i Jovana Memedovića:

- Ma, nemojte, kako prosta? Ja nisam znao odgovor ni na jedno. Luka, ovo je fenomenalno bilo, 400 hiljada u zajedničkoj kasi, oni su prošli sa 125, a vi ste dodali 400! Kroz muke ste prošli.

Na samom kraju, zahvaljujući hrabrom potezu mladića, takmičari su uspeli da daju 13 tačnih odgovora, tri puta vrate tragača za korak unazad i odnesu kući 525.000 dinara.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".