Pesma "In corpore sano", koju izvodi Konstrakta, osvojila je najviše glasova publike i stručnog žirija, a zbog nesvakidašnjeg nastupa društvene mreže danima "gore" od komentara.

Ipak, ono što je većini gledalaca promaklo jeste da se tokom Konstraktinog nastupa na Beoviziji u jednom trenutku na video bimu iza nje pojavio vizual koji podseća na ukrajinsku zastavu, u plavoj i žutoj boji.

Foto: Jutjub printskrin/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

Neki se pitaju da li je Konstrakta ovim želela da pošalje podršku Ukrajini, koja je već 12. dan u oružanom sukobu sa Rusijom.
Konstrakta je ovim povodom rekla da svako taj potez može da tumači onako kako želi.

Podsetimo, Konstrakta je na javnoj sceni od 2007. godine, od kako je nastala grupa "Zemlja gruva", čiji je bila član. Malo ko zna da je pevačica Ana Đurić završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

U braku je sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta, završio Arhitektonski fakultet.

Na takmičenju "Beovizija 2022" , Konstrakta je pre svog nastupa u polufinalu bila autsajder, ali je tada uspela da "kupi" naklonost publike i na kraju u finalu pobedi favorite kao što su bili Sara Jo, Angelina, Zorja Pajić i Aca Lukas.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".