Inače, jezivi zločin otkriven je prošle nedelje nakon što je Jasmina S. prerezala sebi grkljan i sa teškim povredena odvedena u bolnicu. Mališani od šest, osam i devet godina su u tom trenutku bili u iznajmljenom stanu u kom su živeli nekoliko godina.

- Ta deca su već istraumirana jer su našla oproštajno pismo majke. Tada su zbrinuti i Centar za socijalni rad je preuzeo brigu o njima i smešteni su u hraniteljsku porodicu, jer nisu hteli da ih razdvajaju - kaže sagovornik.

Desanka S., majka ubijenog Siniše kaže za da deca i dalje ne znaju kakva je sudbina zadesila njihove roditelje.

- Deca su odvedena u hraniteljsku porodicu i i dalje su tamo. Oni ne znaju šta im se dešava sa roditeljima, kao ni da im je tata ubijen, ni da je Jasmina u bolnici i da je ona osumnjičena - kaže neutešna žena i dodaje:

- Nismo im rekli, jer će to uraditi stručnjaci iz Centra za socijlni rad. Oni će proceniti situaciju i trenutak kada će im to saopštiti.

Desanka kaže da su morali da odu u stan u kom im je sin nastradao, kao i da im tom prilikom nimalo nije bilo lako.

- Bili smo do stana kako bismo uzeli dečije stvari i odneli u Centar za socijalni rad - priča i dalje potresena majka ubijenog Siniše.

Neutešna žena kaže da još uvek nisu dobili rezultate obdukcije Sninišinog tela.

- Niko nam ništa nije rekao za obdukciju, pa ne znamo kako nam je sin tačno ubijen. Očekujemo da ćemo dobiti papir uskoro - kaže ona i dodaje da su se ovih dana više bavili sahranom sina i time kako da unucima olakšaju ovaj težak period.

Takođe, Desanka napominje i da su se čuli i videli sa Jasmininim sinom iz prvog braka koji je mnogo voleo Sinišu.

Podsetimo, Jasmina S. muža je navodno ubila sa više uboda nožem, pa njegovo telo stavila u krevet i zalivala ga omekšivačem kako se ne bi osećao smrad truljenja tela. U stanu su sa njima sve vreme živela njihova maloletna deca. Jasmina je mališanima, ali i komšijama, ispričala da je suprug u bolnici jer ima visok pritisak.

Za stravični slučaj saznalo se kada su deca pronašla Jasminino oproštajno pismo i sa njim otišla kod komšije koji je i alarmirao policiju. Jasmina S. pronađena je na podu, u istoj sobi u kojoj je na krevetu ležao njen mratv mužem, a sebi je pokušala da prereže grkljan.

(Kurir)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".