Jedna od njih je i Marija Mihajlović, koja je navodno pesme naplaćivala 50 maraka, a za zvezde umesto kojih je pevala je imala jedan zahtev, prenosi "Kurir".

Foto: Jutjub printskrin/Časlav Tomović

 

 

- Ja sam insistirala da stoji moje ime. Na svim tim nosačima zvuka piše moje ime i u kom sam svojstvu ja tu, tako da tu nema nikakve zabune. Jedina zabuna u tome je što ljudi više vole da gledaju televiziju, nego da čitaju šta piše na tim kasetama i CD-ovima. Te devojke koje se pojavljuju su igračice, a što one po scenariju moraju da otvaraju usta, ja ne znam - rekla je svojevremeno Mihajlovićeva.

Glas Ivane Peters stoji iza hita "Oči boje duge" grupe Dr Iggy.

Foto: V. Danilov

 

- Spoj boje glasa, način na koji sam otpevala i teksta, možda je to dovelo do toga da sada bude kao neka himna. Sada mi sve to deluje naivno i otpevala bih je u potpuno drugačijem aranžmanu. Ja bih to sada mnogo promenila, posle ovoliko vremena - rekla je Ivana svojevremeno za Mondo.rs.

Ana Kokić je da na početku karijere nije pevala, uz objašnjenje da je tada bila jako mlada.

Foto: ATA images

 

- Nikad nisam krila da je na dva albuma grupe "Energija" pevao neko drugi. Bila sam mlada, tada sam imala samo 16 godina i nisam imala mnogo iskustva sa estradnim pevanjem. Već na trećem albumu pevala sam ja - izjavila je Ana jednom prilikom.

Tanja Jovićević je otpevala prvih par albuma modelsicama, Aleksandra Radović je pevala pesmu "Bez tebe" za poznati bend, a Ceca Slavković je umesto otvaračica usta otpevala pesmu "Tornado".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".