Ovan

Posao

Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje pa ta dilema može da vam izazove velike nedoumice. Nemate mnogo vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne trošite vreme na ljutnju i strahove već razmišljajte konstruktivno i držite obe noge na zemlji. Rešenje se nalazi ispred vas, ali za to je potrebno da odbacite iluzije i racionalno postupite.

LJubav

Ostalim članovima porodice prepuštate inicijativu, umesto da zasučete rukave i izlaz iz jednog problema obezbedite sopstvenim snagama. Možda bežite od odgovornosti jer ste umorni. Svesni ste da situacija može trajno poremetiti odnose s bližnjima ali, ipak, to vas ne pokreće.

Zdravlje

Nervoza.

Bik

Posao

Sve se razvija kako treba, ali se vi, ipak, osećate sputano i zarobljeno. Dobra strana takvog aspekta je u tome što vi pod pritiskom sjajno funkcionišete pa ćete, do kraja ovog perioda, bez obzira na osećaj neshvaćenosti, postići odlične rezultate u poslovima za koje mislite da nisu važni. To što budete ovih dana uradili, biće primećeno i nagrađeno.

LJubav

Osetljivi ste na sve što čujete, toliko da, ako neko opisuje svoje simptome, istovremeno ih i vi doživljavate. Do kraja nedelje, tenzija može popustiti ali samo pod uslovom da izbegnete sredstva informisanja i mračne teme koje vas uznemiravaju.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

Blizanci

Posao

Očekujete važnu odluku, ali ona ne stiže. Neki ljudi su vam nehotice preneli pogrešnu informaciju. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite ovaj period. Uskoro stiže nagoveštaj promena, a s tim i rešenje situacije koja vas već neko vreme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer razrešenje svega, za sada, nije u vašoj moći.

LJubav

Prepuni ste pozitivne energije. Od problema se branite maštanjem i planiranjem budućnosti. Čini se da zaboravljate da su takvi planovi nerealni sve dok se kriza ne završi. Tenzija između vas i vašeg partnera sve više raste. Ako se ne budete prizemljili, odnosi mogu zahladneti.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

Rak

Posao

Budite izuzetno pažljivi kako biste izbegli svaku eventualnu vrstu agresije u vašem okruženju. Osim toga, čuvajte se povreda. Intenziviranje svih odnosa može biti prezahtevno za vas, pa i to može rezultirati nekontrolisanim izlivom besa kojem ste, ovih dana, skloni. Tenzija dolazi iz vaših strahova koje sve teže savladavate.

LJubav

S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Nestabilno raspoloženje može da vas navede na štetne postupke. Uskoro će se okolnosti promeniti pa nije pametno da sada uvodite promene u odnos s partnerom, dok ne vidite s čim raspolažete.

Zdravlje

Više se krećite.

Lav

Posao

Za vas je najpametnije da izbegavate situacije u kojima nešto treba da dokažete ili iz nekog drugog razloga morate baš vi da inicirate važan razgovor. Držite se podalje od ozbiljnih tema jer svaka može da se razvije u ozbiljan sukob, naročito ako je to nešto što datira iz prošlosti. Sve što vam je na srcu sačuvajte za sebe i sačekajte povoljniji period.

LJubav

U porodici je izvor života. Pošto ste, ovih dana, usmereni na nju, imate pojačanu potrebu da sve držite pod kontrolom. Preterana briga o svima i svemu može izazvati ozbiljan pad raspoloženja i premor, a to obara imunitet. Obuzdajte zabrinutost, posvetite sebi više pažnje.

Zdravlje

Problemi s kožom.

Devica

Posao

Opterećuje vas tenzija koja vas okružuje. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana dešava, u suštini otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su, zbog vaših nesmotrenih poteza, u izgledu neprijatnosti u vidu opomena o zaostalim dugovanjima.

LJubav

Jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i krajnje je vreme da razmislite o sledećem koraku. Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Razmislite, možda vaše oklevanje dolazi iz preozbiljnog stava o životu i ljubavnim odnosima uopšte. Opustite se.

Zdravlje

Čuvajte se gripa.

Vaga

Posao

Značajnu sumu novca možete potrošiti na nepotrebne namirnice iako bi bilo mudrije da to odložite jer ne znate koliko će kriza potrajati. Ukoliko ste aktivan učesnik u saobraćaju, budite oprezni, naročito noću. Postoji opasnost i od fizičkih povreda pa u tom smislu budite pažljivi gde god da se krećete, a naročito ako ste radno angažovani.

LJubav

Šta god uradili i kako god se postavili, ovih dana, vas krive za sve. Osim toga, radi preventive, osigurajte sva polja gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate, jedan od prijatelja može vas, nehotice, izdati.

Zdravlje

Nesanica.

Škorpija

Posao

U ovom periodu vam stiže interesantan predlog koji sadrži neka nova rešenja koja se mogu sprovesti i nakon što trenutna kriza prođe. Ipak, budite pažljivi, jer osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite pedantni i detaljni u svemu.

LJubav

S ukućanima budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako oni potežu ozbiljne teme. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam ozbiljna emotivna kriza koju ćete teško prevazići.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

Strelac

Posao

Stiže vam novčani priliv, ali istovremeno i dodatni troškovi. Pored ovoga, planetarni aspekti najavljuju iznenadne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne prepuštajte se prvom utisku, zajedno s haosom stiže i pravo rešenje kojim ćete, na kraju, shvatiti da je sve što se desilo bilo najpovoljnije za vas.

LJubav

Predug boravak u porodičnom okruženju kod vas izaziva tenziju i potrebu da pobegnete. Da biste obuzdali potrebu za slobodom, neophodno je da pronađete način da se bar na nekoliko sati dnevno osamite, makar stavili slušalice na uši i pustili muziku koja vam prija.

Zdravlje

Oprezno s lekovima.

Jarac

Posao

Potpuno ste svesni kojim putem morate da krenete ako želite da bezbolno prođete kroz ovaj period. Sve što smislite da biste mogli da radite, nekako teško ide. Trenutne teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstvene prioritete. Ideje kojima se vodite nisu loše, samo je potrebno pravo vreme za njihovo sprovođenje.

LJubav

Podrška porodice vam je od velike važnosti, naročito ovih dana kada ste pod velikim pritiskom jer morate da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da vi niste centar sveta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

Zdravlje

Čuvajte se infekcije.

Vodolija

Posao

Rasplinuli ste se na mnogo strana ođednom. Mnogo toga ste započeli, mnogo je malih projekata koji vam se dopadaju, ali nijedan nije sam po sebi vredan da se samo njemu posvetite. Previše truda, malo rezultata, pa postajete umorni. Ne posustajte jer sve što sada uradite u narednom periodu ćete na neki način kvalitetno naplatiti, bilo novcem ili novom pozicijom.

LJubav

Odnosi unutar porodice postaju sve napetiji. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste trenutnu kriznu situaciju shvatali neozbiljno. Vreme je da se disciplinujete i suočite s realnošću.

Zdravlje

Naspavajte se.

Ribe

Posao

Pod velikim ste pritiskom jer se bliži trenutak kada ćete morati da donesete važnu odluku. Na vama je da pronađete način kako da svoje postupke opravdate. Pošto je izvesno da će vam u pomoć priskočiti neko od saradnika, nema razloga da se prepuštate mračnom raspoloženju. Promene koje su pred vama jesu neprijatne ali će se završiti na najbolji mogući način.

LJubav

Inspiraciju pronalazite u osobi s kojom se dopisujete. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala jer koliko god budete obazrivi, vaše tajne namere će biti razotkrivene.

Zdravlje

Kontrolišite apetit.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".