Zvanično su 22 osobe povređene, od kojih je devet hospitalizovano, dok su dve u teškom stanju.

S druge strane, prema nekim informacija 44 osobe su povređene. Kako prenose pojedini tamošnji mediji navodno je najmanje 17 osoba izgubilo je život, ali radi se samo o spekilacijama, ništa nije potvrđeno.

Do neverovatnog divljanja na stadionu La Coregidora došlo je nakon nešto više od sat vremena igre pošto su pristalice Keretara uletele na teren i deo tribine gde su gostujući navijači.

Domaćih navijači nisu imala milosti prema fanovima Atlasa, a posle haosa koji je trajao gotovo sat vremena sudija Gerero je doneo zvaničnu odluku da utakmica ne bude nastavljena.

Sukobi su se osim na terenu i tribinama nastavili i u tunelu i svlačionicama. Zbog velikog rivalstva dva kluba utakmica je bila okarakterisana kao meč visokog rizika.

Ali, ni policijske snage nisu uspele da spreće nemile scena. Mikel Ariola, predsednik takmičenja rekao je da će odgovorni za incidente biti kažnjeni.

Jeziva fotografija sa stadiona obišla je svet, dok porodica sa malim detetom beži od horde razjarenih navijača Keretara.

Prilikom prekida Atlas je vodio 1:0, a minimalno vođstvo gostima doneo je Furh u 29. minutu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".