Vreme koje dolazi donosi im uspeh na svim poljima, a uz samo malo truda njihov život će postati baš onakav kakvim su ga zamišljali i želeli. Ako pripadate jednom od ova tri znaka Zodijaka, računajte na to da će vam u naredne tri godine sve što poželite poći za rukom.

Bik

Mnogim Bikovima zvezde nisu bile naklonjene poslednjih godina, a posebno su propatili u ljubavi. Stvari se, poručuju zvezde, menjaju na bolje. Ove i naredne dve godine Bikovi će najviše uspeha imati upravo na polju ljubavi.

Oni slobodni će upoznati osobu koja će ih zainteresovati, a ispostaviće se da je to osoba s kojom žele da provedu ostatak života. Zauzeti Bikovi ulaze u jedan miran period u kom će vladati ljubav, mir i sloga s partnerom.

I na poslovnom planu će vam cvetati ruže, posebno, ako se bavite nekim slobodnijim i kreativnijim zanimanjima. Do kraja 2024. idealan je period da započnete biznis o kome već dugo razmišljate.

Foto: Profimedia

 

 

Lav

Novac će se prosto "lepiti" za Lavove u naredne tri godine. Vaš rad i trud će konačno biti primećeni i možete očekivati povišicu. Sve što započnete, dobro će vam ići.

Imaćete nalet kreativnosti koji će pozitivno uticati na sve sfere vašeg života. Uz to, velike su šanse i da se ozbiljno zaljubite. Konačno, ostvariće se vaš veliki san da uvek budete u centru pažnje. Do 2024. godine bićete nezaustavljivi po pitanju energije, kreativnih ideja i zarade, pa bi to trebalo maksimalno da iskoritite.

Devica

Ne gubite vreme u naredne tri godine - učite nove jezike, putujte, čitajte, usavršite nove veštine. Pred vama je period koji bi trebalo maksimalno da iskoristite. Svi će vam se diviti i zavideti vam, a za to će imati dobre razloge.

Bez obzira na godine, izgledaćete kako nikada do sada niste. Bićete zanosni i privlačićete poglede okoline nezavisno od toga da li ste muška ili ženska Devica. Bićete odlično raspoloženi, a sa lakoćom ćete savladavati sve prepreke.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".