BIK

Potrebno je puno da se naljute ali kada se to desi bežite od njih! Kreće uragan besa i fizičke snage bilo da je u pitanju muškarac ili žena. Kreće im para na uši i tada ne čuju nikoga. Tada se budi sva snaga Bika i verbalna i fizička koja je razorna.

 

Jarac

Hladno i bez emocija napada. Hladne glave je sagledao problem, seo je i odlučio se za napad. Jarac kada krene u napad koristi doslovno sva sredstva. Verblana, fizička, materijalna itd. Ono što je najstrašnije je to što tada Jarac bukvalno nema emocije, ni najtužniji dečiji pogled  ga neće omekšati!


Škorpija

Osvetoljubiva do srži. NJen napad tj bes je duugo tinjao u njoj. Ona ne napada odmah, pritaji se čeka i posmatra. Traži vam najbolniju tačku ili čeka trenutak u životu kada se najranjiviji i tada napada. Podmukla je i uvek zadaje razorni udarac!

Lav

Koliko zna da bude veseo i da daje srce i ljubav isto toliko zna da bude besan, ljut i da srce kida na komade! On kralj emocija. Kada kod Lava probudite bes on direktno napada i ne razmišlja o posledicama! Posle njegovog napada ostaju delići vas, vašeg života i srca koje teško da ćete ikada sklopiti!

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".