Bajagić je odgovorio na Lukasove optužbe, koje je pevač izneo na pres konferenciji povodom skandala. Podsetimo, Lukas je izjavio sledeće:

Foto: ATA images

 

 

- Mi smo se prijavili za ovo takmičenje iz razloga, a nismo znali da će biti namešteno. Mi možemo i to da pobedimo. Sramota je šta ovde rade. Niko nije ovde blesav. Stavili ste starog, izgužvanog Bajagu, koji je strašan umetnik, počeo da glumi budalu, priča o politici nasred festivala, ja sam šokiran. Sa onom ofarbanom kosom, ne sme da izađe na kišu... Ovo je tragedija, ja sam šokiran. Momčilo Bajagić Bajaga i ja je goruća tema. Poznajem ga 30 godina. Sretali smo se, družili se, par puta sam ih vodio u provod... Znamo se dobro, zna da interpretiram njegove pesme često, došli smo sinoć tamo, javili smo se. Ja sam se pozdravio sa njim i onda je on rekao: "Znaš, brate, pevao si moju pesmu, u nekoj tvojoj emisiji. Ne može, ne pevam ja tvoje pesme, j*bote. Bio ti je Vesić gost..." A mene i Boru Čorbu ne može da vidi očima zbog naših stavova. Digao mi je pritisak na 300. Iskulirao sam. Posle sam video o čemu se radi. Cela priča je da on mene isprovocira i iznervira. Bajaga mora da promeni dilera jer ga je uspavao - poručio je Lukas.

Foto: V. Danilov

 

 

Bajaga je istakao kako je stvarno strašno to što mu je Lukas rekao:

- Ako Aca kaže da se drogiram onda je to stvarno strašno. Nije se ništa desilo sinoć, taman posla, što bih sa Acom Lukasom pričao o politici na takmičenju za Evrosong. Ja se ne takmičim, radio sam pesmu za Biber i Duleta Svilara koji fantastično peva - rekao je Bajaga.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".