Ovan

Tokom cele radne nedelje imali ste onaj “grč” u stomaku. Očekivali ste neki događaj koji će doneti tektonske promene u vašem životu. Opustite se, sve se dešava kada mu je vreme tj u vaše vreme. Vikend posvetite sebi.

Bik

Završava se radna nedelja i vi sumirate utiske. Bilo je svega, uspešnih poslovnih sastanaka do ljubavnih ponuda. Svakako jedna uzbudljiva nedelja. Za dane vikenda očekujte nastavak ljubavnih dešavanja.

Blizanc

Dani iza vas su vam doneli stres kada su u pitanju vaše finansije. Mudro razmislite da li je pametno da ulazite u kredite i pozajmice.

Rak

Ljubavna situacija se polako smiruje. Radna nedelja je bila stresna što se odrazilo na vaš ljubavni život. Za vikend zagrlite svog partnera i uživajte sa njim.

Lav

Polako sumirate radnu nedelju i kada podvučete crtu vi ste zadovoljni. Opustili ste se u ljubavi, mislite da se ljubav podrazumeva. Nije tako. Za vikend posvetite se partneru.

Devica

Preciznim radom i zalaganjem sve poslovne obaveze ste perfektno uradili. Imate osećaj zadovoljstva i sreće koji za preliva na vikend. U tom duhu provedite dane vikenda.

Vaga

Vi ste u punom sjaju. Energija, ljubav, posao sve je savršeno. Međutim budi se u vama vaš brat blizanac i skloni ste flertu ne radi prevare već radi ličnog zadovoljsta što može doneti ozbiljnu svađu za vikend!

Škorpija

Inticija vam je jako izražena i svesni ste da na poslu vlada loša atmosfera puna spletkarenja i ogovaranja. Dane vikenda posvetite svojoj psihi i pošteno se odmorite.

Strelac

Vaša energija je usmerena na putovanja i odmor. Sada samo o tome razmišljate. Za vikend obiđite turističke agencije i polako se pripremite za putovanje.

Jarac

Ljubavni susreti sa osobom iz prošlosti su obeležili radnu nedelju. Previše misli, osećanja i planova vam prolazi kroz glavu. Za dane vikenda polako saberite utiske i napravite plan za vaš ljubavni život.

Vodolija

Realizacija poslovnih ideja je savršeno prošla. Vi ste oduševljeni i nastavljate sa radom i za vikend.

Ribe

Vaše misli su usmerene na vašu finasijsku nezavisnost . Osećate da je sada pravo vreme da krenete napred. I jeste tako. Vikend je idealno vreme da napravite finasijski plan.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".