- Ne skrivam ja ništa, pa svi su videli da bez šminke izgledam fantastično i normalno je da su bili oduševljeni tom fotografijom. Obožavam da se šminkam i da izgledam drugačije. Meni je šminkanje ceo ritual i volim da se igram sa sobom. U poslednje vreme volim da nosim ovaj tamni karmin... Život je igra i ja volim, volim, volim da se igram - priča ona.

Foto: Tviter printskrin

 

 

Jakićeva se dotakla i trenda estetskih operacija koje su danas sve češće i među mlađom populacijom. Definisala ga je svojom čuvenom krilaticom „Ne, nikako!“.

- Pre 20 i kusur godina sam operisala kapke, to sam snimila i emitovala u svojoj emisiji. Pobornik sam toga, ali ovo što rade mlade devojke osuđujem. Ja ne znam ko je u modu uveo botoksiranje, prenapumpane grudi i usta?! Ne, nikako tom trendu zbog kog žena gubi identitet - kategorična je Ruška.

Poznata po svojoj harizmi i pozitivnošću, Ruška navodi šta joj je potrebno za sreću.

- Imam koverat na kome piše „Za uživanje“ dok drugi štede za crne dane, lekove... Podjednako dobro živim i sa 1.000 dinara i sa 1.000 evra. Dovoljno mi je da imam za svoj kapućino, paklu omiljenih cigareta, a kod kuće mogu da jedem i kačamak. Oblačim se kod Kineza koji me obožavaju i kod kojih imam i popust. Pišem knjigu ali treba da se desi još nešto, ili on ili nešto drugo, ali „Ja, Ruška“ će biti bestseler - ispričala je voditeljka.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".