- Ništa mi nije smešno, verujte. Ne može ni da mi bude jer mi u Srbiji dobro znamo, nažalost, šta je rat. I sami smo se borili protiv lažnih vesti. Ono što mi je dodatno strašno zasmetalo je to što su zbog klikova naši mediji u naslovu stavljali „poginuo srpski glumac“, pa su se neki moji prijatelji strašno potresli jer su videli samo naslov i moju sliku pre nego su pročitali celu vest – izjavio je Okanović u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1.

Foto: RTS printskrin

 

Glumac je kazao da misli da je sve poteklo iz naših krugova, odnosno, iz naše zemlje.

- Mislim da je ideja bila da se „troluju“ mediji, da se ciljano plasiraju lažne vesti. I strani mediji preneli su tu vest ne proveravajući izvor, a onda su je povukli – rekao je Nenad Okanović.

– Nisam bio samo ja, video sam i Radoša Bajića, Nikolu Koja, Dragana Bjelogrlića... Nevolja je što polazeći i iz našeg iskustva devedesetih, ne znamo šta je istina. Gledajući i ruske i ukrajinske i zapadne medije, a informacije su većinom lažne, mi ne možemo znati šta je istina. Bilo kako bilo, onaj ko je plasirao moju i ostale fotografije postigao je ono što je hteo. Ovde će najviše da stradaju obični ljudi i ja se molim da se sve ovo što pre završi - dodao je on.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".