U objavi na Reditu objasnio je da su on i njegova supruga nedavno dobili devojčicu, ali nekoliko meseci pre njenog rođenja počeli su da raspravljaju o imenima. Kako prenosi Miror, otkrio je da su se stalno raspravljali jer jednostavno nisu mogli da se dogovore.

- Ja sam tradicionalan čovek, volim tradicionalna imena sa bogatom istorijom i dubokim značenjem. Moja supruga s druge strane želi naše dete da nazove jedinstvenim imenom, jednim na koje doslovno niko drugi na svetu neće ni pomisliti - objasnio je.

Neki od njenih predloga bili su Huhi, DŽoiji, Jaba i Buza.

Foto: Despozitofotos

 

 

- Svatko može da vidi da su ova imena apsolutno smešna i da verovatno nikada neće dobiti respektabilan posao. Usput, oboje smo belci tako da ovo nisu kulturna imena ili nešto slično - nastavio je.

Umesto toga, predložio je imena kao što su Amelija, Ela i Sofia, ali ona je rekla da su "preobična". Nakratko su prestali da razmišljaju kako da je nazovu, ali se, naravno, kada se rodila, ponovno pokrenula tema. Kada je njegova supruga insistirala da je nazove "Buza", on je to odbio i rekao joj da je niko ne bi shvatao ozbiljno sa takvim imenom i da je samo tražila jedinstveno ime ne razmišljajući o tome što joj zapravo odgovara. Stoga je uzeo stvari u svoje ruke.

Foto: Printskrin Instagram/ nevenabozovicofficial

 

 

- Video sam da je odlučna o imenu koje je odabrala i nikako nisam mogao da je uverim u suprotno. Sledećeg jutra sam otišao sam da registrujem ime naše ćerke jer sam se brinuo da će moja žena to učiniti prva. Odabrao sam joj stvarno lepo ime koje nije bilo previše staromodno i mislio sam da će se moja žena složiti s tim.

No, kad je došao kući i rekao joj, bila je besna, a korisnici Redita brzo su podelili svoja mišljenja o situaciji.

- Iskreno, ako je njegova žena bila odlučna za Buzu i ni na koji način nije bila otvorena za obrazloženje o imenu koje je objektivno loše, posebno kada nema kulturološko značenje ili bilo što, i koje će tom detetu uzrokovati probleme, onda je ovo prava odluka za mene. On je otac i duguje svom detetu da ga zaštiti - komentirala je jedna korisnica.

- Oboje su se loše ponašali, ali kladim se da će dete jednog dana biti zahvalno što je tata pobedio - dodao je jedan korisnik.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".