Marko Kon svojevremeno je predstavljao Srbiju na Evroviziji, a ove godine se našao u timu dva izvođača koji se takmiče na festivalu "Pesma za Evroviziju '22", gde će biti izabran ovogodišnji predstavnik Srbije na prestižnom takmičenju.

- Ja jesam fan Evrovizije, mislim da je to jedan od najvećih i najlepših cirkusa na planeti. Olimpijada je jedini događaj na svetu koji koristi više kamera od Evrovizije - rekao je on za "24sedam", pa dodao:

- Mala je verovatnoća da bih ponovo išao na takmičenje. Ali nikad ne reci nikad. Ja ne zarađujem novac od pevanja, time se ne bavim. Nisam pevač po vokaciji.

Marko je zatim rekao da smatra da je trenutno Evrovizija popularnija od muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

- U ovom trenutku bih rekao da je veće interesovanje za Evroviziju. Što je i logično, "Zvezde Granda" su tu i pre i posle. Ovo kad se završi, onda je prošlo - rekao je Kon.

On se osvrnuo i na svađu sa Draganom Kojićem Kebom, koja se u popularnom takmičenju desila pre nekoliko godina.

- Ja sam bio u žiriju "Zvezda Granda", ali ranije, pre ove poslednje promene formata. Imao sam čak ozbiljnu raspravu sa Kebom, baš u generaciji Milice Pavlović. Ona je izgradila veliku karijeru, što sam ja i tvrdio. Kebo, nadam se da gledaš ovo (smeh) - rekao je muzičar.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".