Nekoliko tinejdžera iz Srbije, jedva stasalih za srednjoškolske klupe, "pohvalila" se kompilacijom snimaka snimljenim na više lokacija u Beogradu, a gde se vidi kako oponašaju opasne momke i vitlaju lažnim pištoljem kako u graskom prevozu, tako i na ulicama glavnog grada Srbije.

Snimak počinje scenom iz autobusa GSP-a, gde jedan od njih vitla pištoljem u punom prevozu, nakon čega ide kadar sa ulice, gde se vidi kako jedan od tinejdžera na biciklu vozi u pravcu parkiranog automobila sa uperenim pištoljem ka vozilu.

Vrhunac bahatosti i bezobrazluka ove opasne dečije igre, vidi se na trećem snimku, gde mališan jedva visok da ga prodavac u trafici vidi, drži pištolj igračku uperen u njega preko prodajnog pulta.

Čitav video snimak koji je postao viral na Tik Toku, sa velikim brojem pregleda, prati glas Mašana Lekića iz jedne od njegovih emsija posvećene kriminalcima i ubicama koji su harali Beogradom i Srbijom devedesetih godina, a koje je Lekić tokom priloga o njima, najavio sledećom rečenicom: "U Beogradu stasava jedna nova generacija mladića sa asfalta od kojih će mnogi surovo izgubiti živote.".

Dok su im vršnjaci pisali kako su "carevi", kraljevi, "face" i "kidare", reakcija starijih korisnika društvenih mreža, bila je sasvim drugačija. Naime, oni su osudili ovakvo ponašanje maloletnika, nazivajući ga opasnim, te navodeći kako su imali sreće tokom snimanja snimka, jer je neko mogao da odreaguje tako da se od igre, sve za čas pretvori u tragediju.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".