Ona je krenula stopama svojih roditelja i počela da peva, te danas važi za jednu od najlepših pevačica na srpskoj estradi.

Doduše, stilski ne prati roditelje i ne peva narodnu muziku, već se opredelila za moderniji zvuk.

Foto: Arhiva TV Novosti

 

 

Novinara lista "Sabor" pred kraj 1998. godine bili su u poseti domu Kitića, te su tom prilikom snimili i tada malu Elenu.

- Kod nas je baš sve novo. Naša kćerkica je prvi put svesna Nove godine, oboje smo uradili nove ploče za novu, "Grand produkciju", ja posle sedamnaest meseci ponovo počinjem da radim u novogodišnjoj noći, novi mi je muž svake godine, jer mu je 1. januara rođendan - izjavila je, uz smeh, tada Marta Savić.

Foto: Arhiva TV Novosti

 

 

Novopečeni roditelji tog dana pričali i o tome kako će malu Elenu čuvati baka Mirjana i devojka Vesna, dok mama i tata budu na novogodišnjim nastupima.

- Samo ću jednu noć pevati i odmah se vraćam, nemam nameru ni da prespavam tamo. Rešila sam i ubuduće, kad budem putovala, da to bude najduže do dva dana. Ne želim da je na duže ostavljam.

Foto: Printskrin/Instagram/elenakitic

 

 

Budući da je bilo vreme novogodišnjih praznika, Kitići su otkrili i šta žele u novoj 1999. godini. Sasvim razumljivo, želje su se odnosile na novog člana porodice. Kitići su poželeli da svi budu živi i srećni, i da im se ostvari želja koja već izrasta u sasvim konkretan plan: da kupe kuću sa dvorištem, i u njemu, na svom drvetu zavežu ljuljašku za kći Elenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".