– Mislim da je i dalje to dokaz da se preko muzike najlakše dolazi do slave i popularnosti. Ako si influenser, budi influenser, šta ima da snimaš pesme. Kao što su starlete jednom snimale pesme, traže vid te popularnosti. Nemam ništa protiv, ali ako se odlučiš za to i imaš kvalitet, onda budi to – rekla je pevačica, te je prokomentarisala zamerku starijih kolega kako se danas više ne snimaju albumi, već samo singlovi.

– Danas je album više za neku ličnu kolekciju, da ga staviš pored televizora da stoji. Pored svih platformi koje postoje, mislim da je to besmisleno. Volela bih da imam svoju gramofonsku ploču, to mi je to. Non stop izbacivanje pesama je samo dokaz da se kvalitet muzike gubi. LJudi izbace pesmu, čekaju mesec dana i kad nije hit, daj odmah novu, a mora malo vreme da odradi svoje. Došlo je neko ludačko vreme, ali dobro – rekla je DŽidža kroz smeh.

Iako joj je tata Dragan Stojković Bosanac, poznati kompozitor narodne muzike, ona je sebe pronašla u hip–hopu.

– Dragan je u fazonu da treba da radim pesme koje su za narod, ja mu kažem da se vremena menjaju. Pritom nisam čist narodnjak, to sam uvek govorila, sada sam se našla u ovom hip–hopu, ko zna gde ću biti za godinu dana. NJemu sve što je kvalitetno odrađeno je okej, da sam mumlala u svojim pesmama i da me ništa nije razumeo, rekao bi mi da ništa ne valja. Bitno je da je dobra dikcija, i da je jednostavno, da dam maksimum – istakla je pevačica, te je dodala da i mama ima uticaj na nju:

– Uradila sam jedan demo, pustila mami i ona je rekla: „Ne, ne“, pa sam zbog nje odustala. Pesmu „Srećno pijana“ nisam želela da snimim, ali je ispala najveći hit. Sada snimam „Beogradski ološ“.

– Najviše se savetujem sa Mihajlom sa kojim radim pesme, sa tatom ne volim, ali moram, to sam prinuđena. Volim prijateljima da pošaljem demo snimak i da čujem šta misle. Bitno je da se sakupi dosta mišljenja – izjavila je DŽidža i dodala da ne gleda „Zvezde Granda“:

– Drago mi je što je tata u žiriju bez dlake na jeziku. Manje više ne pratim jer mi on posle snimanja ispriča šta je bilo. Zadnjih pet, šest godina ne znam pobednike. Gledana je i uvek će biti, dokle god je Dragan u žiriju.

Menadžer joj bivši od Andreane Čekić

Pevačica je nedavno počela da sarađuje sa Markom Miloševićem, bivšim partnerom Andreane Čekić, a DŽidža kaže da joj koleginica nije zamerila.

– Marko i ja smo prijatelji, on je prijatelj mojih prijatelja, tako smo se upoznali. Prosto je došlo do saradnje da probamo da radimo svirke. Andreanu poznajem, ali se ne družimo, mislim da nema potrebe za reakcijom ili nekim skandalom – zaključila je DŽidža.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".