Emili je rešila da iskoristi njegov hrabar potez. Umesto da mu odgovori nekom uobičajenom i otrcanom kratkom porukom u stilu: "Žao mi je, nisam zainteresovana", Emili je odlučila da se zabavi.

Napisala mu je poruku sledeće sadržine: "Hvala vam i čestitamo! Uspeli ste da usvojite šimpanzu Sapunicu (Bubbles). 7,5 funti biće skidano sa vašeg računa na mesečnom nivou. Da biste otkazali ovu pretplatu, samo odgovorite na ovu poruku rečju STOP!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Em (@emilyycainn)

Uz poruku je poslala i krajnje simpatičnu fotografiju male "Sapunice" (prva slika bebe šimpanze koju je našla pomoću Gugla), a nesrećni mladić je pokušao da odbaci učešće u ovom dobrom delu. Na njegovu žalost, došlo je do greške u "centru za spasavanje životinja", i ubrzo mu je stigla poruka kojom je obavešten da će ubuduće pružati pomoć od 5 funti mesečno za hranu i vodu za šimpanzu Sapunicu.

U svakoj sledećoj poruci, uvek je postojala opcija da se slanjem poruke sa rečju "STOP" oslobodi bilo kakvih obaveza i skidanja sredstava sa računa, ali čim bi to uradio, ipak bi mu stigla nova poruka.

 

NJegovo strpljenje postalo je tanko kada mu je stiglo obaveštenje da je usvojio Boni, majku šimpanze Sapunice, posle čega je poslao odgovor sledeće sadržine: "Kunem se, ako novac bude uzet sa mog računa, idem u policiju!" Ovu poruku začinio je i psovkama.

"Centar za spasavanje životinja" uputio ga je na tim za podršku klijentima, i tada je napokon otkrio da se sve vreme dopisivao sa Emili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Em (@emilyycainn)

Devojka je objavila skrinšotove razmenjenih poruka na Tviteru, gde su oni prikuili više od 20.000 lajkova. Da stvar bude još zanimljivija, Emili nije samo oduševila korisnike Tvitera, već je, izgleda, nekima dala nove ideje:

- Genijalno! Sada jedva čekam da neko nasumice počne da mi piše - glasio je komentar jedne od korisnica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".