Sve vreme njena najveća podrška bio je poznati pevač, koji je otvoreno govorio o paklu kroz koji prolazi njegova žena, a sad je ona pred našim kamerama otvorila dušu.

- Terapije ću morati doživotno da primam, imam dosta dijagnoza, mogla bih da vam slikam sve i da vam prosledim, ali hajde da ne pričamo o tome. Tri porođaja su učinila svoje, savetovala bih sve žene da se redovno pregledaju. Imam probelem sa linfama i tešku anemiju, odlažem hospitalizaciju koliko god je to moguće. Bitno je da se povede računa o hrani, spavanju, što manje stresa, telefona, što više šetnje - kazala je ona, pa progovorila o nedavnom hapšenju.

- Ma, nisam ja imala nikakav problem sa zakonom, to je bila situacija koja se desila ispred mog salona, ali šta da vam kažem, takve stvari prodaju novine i ja sam toga svesna. Ništa od onog što se pisalo nije istina, bila sam samo svedok hapšenja koje se desilo ispred mog lokala - kazala je, pa otkrila da li se vraća u "Zadrugu", u kojoj je kratko bila.

- Sada zaista ne, kada moram da ležim gledam "Zadrugu" često, Čorba mi je kao brat - rekla je, a više detalja potražite u videu u okviru teksta.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".