Naime, dok su se mladenci vozili kolima ka manastiru na Zlataru, gde su izgovorili sudbonosno "da", u vozilu se glasno čula pesma "Druga žena", koju izvodi pevačica Marina Živković.

Jelena je u prvom storiju okačila snimak koji su pratili stihovi: "Kažu da se druga žena ceo život voli", uz koji je napisala:

- Da se prisetimo kako smo krenuli na venčanje - napisala je ona.

Na njenom poslednjem storiju videlo se kako se mlada veselila i pevala " javi mi se kad poželiš drugi put da se ženiš", dok je sedela pored Slobe na mestu suvozača.

Korisnici društvene mreže Instagram komentarisali su kako je Jelena ovim postupkom pecnula Kristinu Kockar, koja je bila prva Radanovićeva žena.

Podsetimo, Sloba Radanović 2018. godine javno je prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani.

On se nakon prve sezone "Zadruge" razveo od Kije, ali je i raskinuo s Lunom. Jelena je u to vreme bila vođa jedne Slobine i Lunine fan stranice, a još zanimljivije je što joj je na venčanju s pevačem kumovala Mirjana Mijatović, takođe nekadašnji fan Đoganijeve, s kojom je išla i na letovanje. Po svemu sudeći, čini se da je Jelena i sama bila fan Slobe i Lune, a onda se zaljubila u pevača, za kog se na kraju i udala.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".