Hitmejkerka je bila veoma bliska sa pevačicom, a pošto je bila bolesna njih dve se nisu redovno viđale, ali su se svakodnevno čule i dopisivale. Ona je savetovala Gogu i pokušavala da je usmeri kako da reši krizu u braku.

Naime, bračna kriza Goge Sekulić i Uroša Domanovića počela je kada se pevačica iz Ciriha preselila za Beograd. Ona je sa sobom povela i njihovog sina Vasilija Andreja, a njen suprug koji je prvak u džiju-džici ostao je da živi u Cirihu. NJihova ljubav nije uspela da izdrži daljinu koja ih je razdvajala, a Sekulićeva je o svemu tome pričala svojoj prijateljici i saradnici Marini Tucaković.

Kako Kurir saznaje preminula hitmejkerka je Goginu porodidičnu situaciju prenela na papir i napisala joj pesmu koju joj je naplatila samo 1.000 evra, a javnosti je poznato da je Marina svoje tekstove prodavala za mnogo više para.

Da su se razišli u miru i bez svađe potvrdila je i pevačica Goga Sekulić:

- Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno smo doneli takvu odluku, a razlog je naša privatna stvar. Prioritet nam je naš sin i naša obaveza prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo korektnu komunikaciju i odnos koji će takav ostati - rekla je pevačica za Kurir.