Javnost je za njih saznala prvi put kada su mediji objavili paparaco fotografije sa letovanja. Fran je ostao dosledan svom dogovoru sa Elenom, te se trudio da je ne pominje u petoj sezoni "Zadruge", niti da govori o njihovom odnosu.

Međutim, kako je prošle nedelje izbačen iz rijalitija, Fran je odmah poleteo Eleni u zagrljaj, a priznao je da su zajedno.

Foto: Printskrin/Instagram/elenakitic

 

- Adaptirao sam se, pomalo se još adaptiram. Video sam se sa Elenom, zajedno smo. Uživam malo, bio sam u Zagrebu. Sve je u redu - rekao je tada kroz smeh, a po svemu sudeći, njih dvoje otpočeli su zajednički život u srpskoj prestonici.

Naime, na Franovom Instagramu sve češće se mogu videti selfiji iz Eleninog stana, u kom se i ona sama fotografiše, i to na istom mestu, te je jasno da vreme provode u istom stanu.

Sve je postalo znatno jasnije kada je Elena objavila selfi sa istog mesta, i to u majici koju je Fran posebno istakao iznad kreveta dok je boravio u "Zadruzi".

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Da se definitivno ne odvajaju, te da po svemu sudeći žive zajedno, potvrdio je i Elenin komšija.

- Ne znam da li se baš zvanično uselio, ali tu je mali Fran, viđam ga non-stop, i njega i nju. Slatki su, šta znam... Ona ovde nije ranije dovodila momke, a on, eto, tu je, koliko vidim. Dolazi im društvo, naručuju klopu, druže se... Vidim i njega, baca đubre, fin je mali, javi se. Nek uživaju, mladi su - rekao je Elenin komšija, koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

NJegovu priču potvrđuje i bliska prijateljica, koja iz razumljivih razloga nije želela da se otkrije njen identitet.

- Ova Zadruga im je bila veliki test, a i jedno i drugo su dali svoj maksimum da ispoštuju dogovor koji su imali i mislim da su tek sad shvatili koliko su falili jedno drugom. Iskreno, mislila sam da će Elenu možda to sve i proći, ali ne. Pratila je sve non-stop, i dodatna motivacija joj je bila to što je on stvarno bio korektan maksimalno. Sad su non stop zajedno, on je bio kratko do Zagreba, pa se vratio kod nje. Uživaju, skitaju, druže se... Bukvalno se ne odvajaju - kaže za Pink.rs prijateljica mlade pevačice.

(Pink.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".