Leš njegovog sina Nenada (42) pronađeno je u dvorištu. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, ni na jednom nema tragova nasilja, što znači da su obojica preminula prirodnom smrću. Naložena je obdukcija njihovih tela, kada će se podrobnije znati kada su preminuli. Policiju su pozvale komšije, jer se iz njihovog dvorišta širio neopisiv smrad, a nisu ih ni viđali u seoskoj prodavnici.

Foto: Z.G.

 

 

Na isti način, po prijavi meštana zbog smrada koji se širio iz njihove kuće, 28. marta 2018. godine pronađen je leš Draganove majke Milke (82). Utvrđeno je da ju je Dragan u porodičnoj kući čuvao dva meseca, ali ne iz koristoljublja, već zbog toga što nije imao novac da je sahrani.

Tada nam je rekao da je čekao da mu supruga Grozda, švajcarska penzionerka, pošalje novac kako bi sahranio majku. Od opštine ili Centra za socijalni rad nije hteo da traži novac za pogrebne troškove, jer "nije hteo nikome ništa da duguje".

Dragan nije mogao da ostvari penziju, koju je zaradio u "Pomoravci", jer nije imao ni ličnu kartu.

Foto: Z.G.

 

 

Obdukcijom Milkinog leša, koji je bio u fazi raspadanja, utvrđeno da je Milka umrla prirodnom smrću, da nema povrede, pa nije bilo nikakve sumnje da je smrt nastupila nasilno.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".